Nagyon vicces!!!! AZ ORBÁN KORMÁNY MEGLÉPTE: "75 ÉV FELETT NINCS EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS!"

Az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az az embertelenségben: sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai
gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár. Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre.
A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító és megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek! A DK szerint a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel.
Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!
Orbán Viktor láthatóan már tényleg azt hiszi, hogy istent játszhat és a hatalmával visszaélve emberek életének vethet véget. A DK Balog Zoltán emberi erőforrások miniszteréhez fordul, hogy megtudja: mikor áll el a kormány a gyomorforgató tervétől? Mert hogy el fog állni, el kell állnia, az egészen biztos.


Oláh Lajos Országgyűlési képviselő Demokratikus Koalíció

Én azt gondolom, ez egyszerűen megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek, a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel!!!

Ha szerinted is felháborító amit ez a kormány művel ma Magyarországon, kérlek oszd meg ismerőseiddel!

Nincsenek megjegyzések: